Monday, August 30, 2010

Dear Baby in 3D

Just feeling like sharing this 3D scan of our little munchkin. I think the nose is obvious, where she got it *grins*

Oh baby dear, mummy and abah are soo excited to see you soon! :)


7 comments:

Cerita Cici said...

Girl jugak yeh? so cuteee....lucky leh nmpak agak jelas...waktu ci g scan, time tu la princess ci nk tutup muka dgn tgn dia...hehehehe... ;p

Nurul said...

serius aku x nampak ape bende tu weh. haha.

yunayuni said...

cici: yup, its a girl :) tu pun jenuh doc cari angle..baby i pun pemalu suka sorok muka dgn tangan dia..hihihi..

mira: haha takpe kau tenung lama2 nnti nampak la rupa.takpun nnti bila ko scan baby ko nnti :)

Fathiyah said...

masyallah
comel =)

Nurul said...

wahh baru aku nampak! hari ke-2 baru nampak bole x? huhu :p
rupe2nye dia tunjuk muke je. aku igtkan dia tunjuk whole body skali..
mcm dia tgh isap susu je..
idung mcm ko nye idung do fo.hahah..rs nak tarik..cumil

sarahtebuan said...

cm idung hang! hihih

yunayuni said...

hihi hidung mahal tuh :PP

ShareThis

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...